#positiefdenken: “De beste dingen van het leven zijn gratis”.

“De beste dingen van het leven zijn gratis”. Dat klopt: liefde, gezondheid, de zon, vrijheid, het bos, geluk, het strand en de zee, noem maar op. Maar toch blijven we maar nieuwe dingen zoeken en aanschaffen. Nieuwe tv’s,  telefoons, meubels, kleren, schoenen. Shoppen is zeker leuk, maar we moeten ook tevreden leren zijn met wat we hebben. Nieuwe dingen kopen is prima als we maar niet denken dat het een vervanging is van geluk. Het geeft je een blij gevoel op korte termijn, maar maakt je niet gelukkig op lange termijn. Dat kan alleen vanuit jezelf komen met behulp van de mooiste dingen van het leven.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s