#positiefdenken: wees blij met het gewone

Als je de gewone dagelijkse dingen, gebeurtenissen,  omgeving, reizen en momenten zo saai vindt dat je alleen maar streeft naar meer, beter en mooier dan is het goed even pas op de plaats te maken. Probeer eens te streven naar tevredenheid en geluk met het gewone. Als je namelijk zo druk bent met het najagen van iets waarvan je denkt dat het beter is vergeet je misschien het mooie te zien van wat je al hebt. Natuurlijk moet je je droom proberen te bereiken in wat je wil doen met je leven,  maar dat moet geen stress opleveren. De weg er naar toe moet tevreden en gelukkig zijn.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s