Prioriteiten

We zijn allemaal druk, door dingen die we moeten doen. Voor het werk, huishouden, afspraken, administratie. Zaken waar we tijd en aandacht aan kwijt zijn. Maar we moeten niet vergeten die tijd en aandacht ook te besteden aan geliefden en family. Ga op bezoek bij je opa en oma, bel even met je ouders, kook uitgebreid voor je geliefde, ga naar de speeltuin met je neefjes en nichtjes.  Die tijd heb je heus wel, je moet het alleen prioriteit geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s