Zoek iets #postiefs in iets negatiefs

Vandaag overspoelde de badkamer met water omdat het douche putje verstopt was. Omdat er nog meer kleine ongelukjes waren zou het vast en zeker een slechte dag worden en het goede humeur was weg. Alleen als je dat blijft denken dan wordt het ook echt een slechte dag. Dus je moet iets positiefs zoeken in een  negatieve situatie. (Het douche putje zou toch een keer verstopt raken, dus dan maar liever op een ochtend zonder afspraken). Want een goed humeur,  een positieve instelling brengt je goede dingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s