Slaap lekker en doe goede ideeën op

Slaap is heel goed voor je. Je functioneert beter, hebt minder lichamelijke klachten,  je gewicht blijft gezond en bent vrolijker. Maar ook de dromen in je slaap kunnen heel handig zijn. Jouw onderbewustzijn kan dan ideeën naar boven brengen die je wel in je hoofd had maar er niet uit kwamen. Je moet dus goed opletten wat je dromen je zeggen. Soms kun je ook midden de nacht half wakker zijn en de beste oplossingen en ideeën komen in je op. Zet die om in daden. Het zullen de beste ideeën voor je zijn.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s