#meningen, richt je op jezelf

Het is best raar dat we het zo belangrijk vinden wat de mening is en gedachten zijn van anderen. Want een ander is een eigen persoon, net als jij. Met eigen gevoelens, meningen, principes, emoties en ideeën. Dus die zullen altijd anders zijn dan die van jezelf. Gelukkig, want we zijn allemaal uniek. Je kan altijd iets leren van de ideeën van een ander maar uiteindelijk is het belangrijk dat je je richt op je eigen gevoelens, mening en ideeën. En de mening van een ander daar laat waar die hoort. Bij diegene.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s