Het leuke van budget shoppen!

Shoppen voor kleding, make-up en schoenen is heerlijk. Als je slaagt levert het je een nieuwe outfit op waarmee je je zelftrouwen en uitstraling kan ondersteunen. En daarnaast is al het gewandel door een winkelstraat beter voor je conditie dan op de bank zitten toch?

Mooie kleding kopen van een groter kledingmerk heeft iets speciaals. Maar wat eigenlijk  nog leuker is, is als je daarnaast iets kan scoren wat niet alleen super leuk is maar ook heel goedkoop. Wat je gewoon hebt gekocht in een budget warenhuis (de geweldige #HEMA bijvoorbeeld if #Zeeman) of zelfs en drogisterij (zoals de leuke #Kruidvat enz) ofzo. Fantastisch als mensen je dan complimenten geven en verbaasd zijn als je vervolgens verteld waar je het gekocht hebt.
Super leuke uitdaging,  dat budget shoppen! Koop een mooi jurkje van een bepaald merk en vervolgens wel 5 budget basics  voor hetzelfde bedrag, waardoor je weer verschillende outfits kan creëren.
En niet alleen met kleding, het geldt ook voor make-up. Naast een dure, hele goede eyeliner van M.A.C ( geeft niet af, blijft zitten…wat wel onhandig is als het mis gaat) is de mascara en lippenstift van het eigen merk van een drogist (Kruidvat) gewoon het best.
Veel plezier met shoppen!  

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s